وصیتنامه سیاسی-الهی امام خمینی

وصیتنامه سیاسی-الهی امام خمینی

  • نوع فایل : کتاب
  • زبان : فارسی
  • نویسنده : سید روح الله موسوی خمینی

توضیحات

عباس خسروانی در مقاله ای که توسط روزنامه رسالت به چاپ رسیده است، مینویسد: «وصیت‌نامه امام(ره) ‌یک متن معمولی نیست و همین موضوع ماندگاری آن را در پی خواهد داشت. این وصیت‌نامه توسط انسانی به نگارش درآمده که بنده حقیقی خدا بود و شاگرد ممتاز مکتب قرآن واهل بیت(ع.) لذا این متن گرانبها چیزی جز بازتاب آموزه‌های مکتب اسلام نیست. امام(ره) با نگارش وصیت‌نامه بی‌نظیر خود مشکل بزرگی را که همانا چگونگی ادامه انقلاب بود از میان برداشت و ما امروز نمی‌توانیم بر سر چگونگی ادامه راه و چگونگی مدیریت جامعه انقلابی خود دچار تردید و چند دستگی باشیم و یا به بهانه نبود برنامه و راهبردی از ادامه مسیر مایوس شویم. به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب در جمع عزاداران امام(ره)‌ فرمودند: انقلاب اسلامی به فرموده امام راحل عظیم‌الشان متعلق به همه قشرها و نسل‌های حال و آینده ایران است و این ملت بزرگ، این امانت سنگین الهی را در پرتو عمل به وصیت‌نامه راهگشای امام خمینی(ره)، حفظ شعارها، جهت گیری‌ها، ارزش‌ها و مبانی انقلاب و در سایه پیشرفت و نوآوری و تعالی حفاظت خواهد کرد. وصیت‌نامه امام به دلیل خصلت و ویژگی‌های خاصی که دارد می‌تواند نقطه اتصال همه نسل‌های بعد از انقلاب باشد و همچون عاملی برای بسیج همه نسل‌ها در راستای انقلاب اصیل و مورد نظر امام(ره) عمل نماید. وصیت‌نامه امام به عبارت دیگر می‌تواند عامل وحدت‌بخش و انسجام‌دهنده نیروهای انقلاب باشد. چرا که تفرقه و چنددستگی در نظر وعمل آفت بزرگ انقلاب‌ها و بخصوص انقلاب ماست. این وصیت‌نامه به گونه‌ای تدوین و نوشته شده است که می‌تواند به‌عنوان برنامه‌ای راهبردی پیش روی مدیران عالی کشور قرار گیرد.» وی ادامه میدهد: «متاسفانه ما در سال‌های اخیر اثرات نادیده گرفتن این امر را به خوبی دیده‌ایم و شاهد بودیم که برخی نیروهای درون نظام برخی دیگر را به انحراف از اندیشه‌های امام متهم کردند و برخی پا را فراتر نهادند و دست به تحریف اندیشه‌ها و دیدگاه‌های امام(ره) زدند. این‌گونه اختلافات و بیانات متناقض بر سر دیدگاه‌های شخصیتی که تمام آثارش در دسترس است و شاگردان و نزدیکان درجه اول خود در قید حیات‌اند چه مفهومی دارد؟‌این قبیل برداشت‌های متناقض و گوناگون از اندیشه‌های حضرت امام(ره) برای نسل جوان حاضر و نسل‌های آینده که قرار بوده و هست که امام(ره) نقطه وصل آنها باشد، چگونه قابل توجیه است. این موضوع شاید یکی از دلایل عدم فهم صحیح اندیشه‌های امام و عدم انتقال صحیح آن باشد. ما می‌بایست برای حفظ امام و اندیشه‌های نورانی ایشان مانع از گسترش این‌گونه تناقضات گفتاری شویم. راه آن هدایت جوانان به سمت مطالعه آثار حضرت امام(ره) و مفسران حقیقی آن است که در راس آنها رهبر معظم انقلاب قرار دارد. بی‌شک آثار امام و بیانات رهبری فصل الخطاب ما در زمینه اندیشه‌های حضرت امام است.در حوزه‌های اجرایی نیز مطالعه وصیت‌نامه الهی- سیاسی امام(ره) به‌عنوان روشن‌کننده راه مدیران در اداره کشور و عامل وحدت‌بخش مدیران با هر نوع گرایشات سیاسی توصیه می‌گردد. وصیت‌ نامه امام در همه حوزه‌ها تکلیف را برای مدیران حاضر و آینده کشور به خوبی ترسیم کرده است.»
اگر شما نسبت به این اثر یا عنوان محق هستید، لطفا از طریق "بخش تماس با ما" با ما تماس بگیرید و برای اطلاعات بیشتر، صفحه قوانین و مقررات را مطالعه نمایید.

دیدگاه کاربران


لطفا در این قسمت فقط نظر شخصی در مورد این عنوان را وارد نمایید و در صورتیکه مشکلی با دانلود یا استفاده از این فایل دارید در صفحه کاربری تیکت ثبت کنید.

بارگزاری