شرح زندگانی من ( جلد اول )

شرح زندگانی من ( جلد اول )

  • 4.0 (2 رای)
  • نوع فایل : کتاب
  • زبان : فارسی
  • نویسنده : عبدالله مستوفی

Description

. تاریخ اجتماعی و اداری دوره قاجاریه: از آقا محمدخان تا آخر ناصرالدین شاه شرح زندگانی من ( جلد دوم ): http://ketabnak.com/comment.php?dlid=62296 شرح زندگانی من ( جلد سوم ): http://ketabnak.com/comment.php?dlid=62297 این کتاب، شرحى از زندگى اجتماعى مردم ایران به ویژه تهران در روزگار قاجاریان و اوایل دوره پهلوى (رضا خان میر پنج) است که در قالب زندگى‏ نامه خودنوشته عرضه مى‏ شود. نویسنده مردى ادارى و خدمت‏گزار دولت و ملت (دیوانى) بود که در  ١٢٩۴ ش زاده شد و در  ١٣٢٩  درگذشت. این کتاب که به حق، «تاریخ اجتماعى دوران قاجار» نیز نام گرفته است، نثرى شیرین و ساده دارد و نویسنده در آن با دیدى تیزبینانه به شرح آیین‏ها و سنت‏ها و ویژگى‏ هاى شخصى خویش مى‏ پردازد و از رویدادهاى هم‏ روزگارش نیز به همین سبک سخن مى‏ گوید. شرح زندگانى من، از «بى‏ طرفى» فراوان و طنزى شیرین به ویژه در باره خاستگاه و تولد نویسنده و اوضاع خانواده و مادرش برخوردار و از مثَل‏ها و کنایات برساخته نویسنده پُر است. روایت‏هاى داستانى این کتاب که به قصه بلند خوش‏خوانى مى‏ مانند، گاه موجب خنده مى‏شوند و گاهى دل‏سوزى براى وطن. داستان زندگانى من، از شیرینى و تلخى و گزارش ستم‏گرى‏ هاى دودمان قاجار در ایران پر است. روایت مستوفى از تاریخ اجتماعى دوره قاجار، بیش از اینکه روایتى شخصى درباره خودش باشد، از احوال و اوضاع ملک و مملکت آن عصر گزارش مى‏ دهد. نثر وى در این کتاب، همان نثر دوره قاجار و پهلوى است، اما مخاطب امروز نیز آن را شیرین و روان مى‏ یابد و و با خواندنش با واژگان تازه‏اى آشنا مى‏ شود. نویسنده مى‏ کوشد که در روایت‏هایش سوگیرى نکند و بى‏ گمان، تلاش‏هاى او را در این باره نمى‏ توان بى‏ ثمر دانست. این کتاب پیشتر به صورت تایپ شده در سایت قرار گرفته بود حق تکثیر: نویسنده پیش از ۵۹ درگذشته است
اگر شما نسبت به این اثر یا عنوان محق هستید، لطفا از طریق "بخش تماس با ما" با ما تماس بگیرید و برای اطلاعات بیشتر، صفحه قوانین و مقررات را مطالعه نمایید.

دیدگاه کاربران


لطفا در این قسمت فقط نظر شخصی در مورد این عنوان را وارد نمایید و در صورتیکه مشکلی با دانلود یا استفاده از این فایل دارید در صفحه کاربری تیکت ثبت کنید.

بارگزاری